Syns du så finns du!

Vi på Annonsmedia Väst är nischade mot turistnäringen och den största delen av vår arbetstid går till att årligen ta fram s.k. välkomstbroschyrer till ca 230 semesteranläggningar runt om i Sverige. Välkomstbroschyrerna delas ut genom handöverräckning till samtliga gäster som årligen besöker respektive anläggning. Alla får den för alla behöver den!
Gästerna använder broschyren för att orientera sig på anläggningen samt få information om utflyktsmål, sevärdheter och shopping. Den är alltså viktig för såväl anläggningarna som för deras gäster – och det kan den även bli för Dig! Tänk på att när den ordinarie ortsbefolkningen är på semester så är det turisterna som är dina kunder!

För att din annons skall bli så bra som möjligt så behöver vi få den i högupplöst EPS- eller PDF-format. Om du inte har tiden eller kunskapen att sätta ihop din egen annons så erbjuder vi dig hjälp med detta utan extra kostnad! Skicka bara text, logotyp och/eller bilder som du vill ha med i annonsen, så skapar någon av våra duktiga layoutare en annons åt dig!
Nedan följer exempel på några av våra största samarbetspartners:

  • Leos Lekland
  • Biltema
  • Assistancekåren
  • Sportshopen