Annonsmedia Väst är ett säljföretag vars huvudsakliga uppgift är att producera s.k. välkomstbroschyrer till ca 230 campinganläggningar runt om i Sverige. Själva broschyren är kostnadsfri för anläggningar och finansieras med hjälp av reklamintäkter. Vi söker ett nära samarbete och en bra kontakt med de anläggningarna vars brochyrer vi producerar, då vi vill att anläggningen ska få en produkt som tillfredställer deras önskningar och behov.


Vi erbjuder alla tjänster inom grafisk produktion och trycksaker på papper i form av visitkort, kuvert, vykort, score-kort, affischer, rolll-ups, blad, foldrar, broschyrer, kataloger och tidskrifter m.m. Vi erbjuder också hemsidor, mobilanpassade hemsidor och appar för smart phone och surfplatta. Vi ansvarar för hela processen från idé till färdig produkt.

Annonsmedia Väst skall vara ett företag där de anställda trivs och där de känner att de kan utvecklas. För våra kunder skall vi vara ett företag som man skall känna sig trygg i att anlita. Att hålla vad vi lovar är viktigt för oss och vi älskar att få göra det där lilla extra för våra kunder. Vår utveckling de senaste åren visar att vi har hittat ett vinnande koncept men vi fortsätter att titta framåt mot nya marknader, utmaningar och målsättningar.